Schneider Autoschade Wormerveer
- Exclusief in Schade herstel 

Verzekering WA of All-Risk 

Of de schade is ontstaan door eigen schuld of het toedoen van een ander, u wilt het ongetwijfeld snel opgelost hebben. Indien u WA verzekerd bent en geen aanvullende rechtsbijstand verzekering heeft, dan dient u zelf de schade te verhalen bij de verzekeraar van de tegenpartij. Helaas kan dit een slopend proces zijn van weken tot maanden waar u na een aanrijding ongetwijfeld niet op zit te wachten. 

Mits u de kosten van reparatie zelf voorschiet, kunt u op ieder gewenst moment de schade laten herstellen en zelfs de kosten van een huurauto eventueel verhalen. De kosten van herstel kunnen hoog oplopen en niet een ieder kan even diep in de buidel tasten om dit voor te schieten. In de meer ernstige gevallen is uw voertuig zelfs niet meer rijdbaar of niet veilig om mee te rijden zonder herstel. En dan? 

Indien gewenst kunnen wij de complete afhandeling met de verzekeringsmaatschappij voor u verzorgen. Wel zo makkelijk indien uw auto direct of op korte termijn herstelt dient te worden en waarbij vervangend vervoer noodzakelijk is. Wij regelen het contact, onderhoud en uitbetaling met de verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon of u nu WA of All-Risk verzekerd bent. 

Bent u WA verzekerd en is de schade ontstaan door uw eigen schuld? Kom langs voor advies en herstel mogelijkheden. Met groene (gebruikte) onderdelen komen we al heel ver.

Schade garant polis

Heeft u een garant polis, dan kan het zijn dat uw verzekeringsmaatschappij aangeeft waar u uw voertuig dient te laten herstellen. Dit is echter en alleen een voorkeur gebaseerd op financiële en contractuele keuzes en kan betekenen dat zij een hogere eigen risico van het uitgekeerde schade bedrag aftrekken. Laat u uw voertuig bij ons herstellen, dan is het eigen risico voor u nog steeds nihil of minimaal. U bepaalt ten alle tijden waar en door wie u de schade herstelt wilt hebben. 

Schade calculatie rapport - Expertise rapport

Heeft u een schade calculatie rapport nodig? Deze kunnen wij u verstrekken. Afhankelijk van welk doel u een rapport nodig heeft, is onze onafhankelijke schade calculator in de mogelijk een summiere of een uitgebreide versie voor u op te maken. Vaak kunt u het rapport de volgende dag of binnen enkele dagen tegen betaling ophalen. Om een rapport op te maken dienen we ten alle tijden uw voertuig te zien. Besluit u om de auto ter herstel bij ons aan te bieden, krijgt u het betaalde bedrag uiteraard weer terug of verrekend. 


Aanrijding of schade, wat te doen.. 

  • In geval van een aanrijding of schade dient er een schade formulier/ aanrijdingsformulier door beide partijen of eenzijdig te worden ingevuld. Deze formulieren zijn online te vinden en te printen of via uw verzekeraar/ assurantiekantoor of tussenpersoon op te vragen als u ze niet (meer) in bezit heeft. 
  • Meld de schade online, telefonisch aan en of middels het inzenden van het reeds ingevulde aanrijdingsformulier op verzoek van uw verzekeraar. 
  • Uw contactpersoon zal vragen waar uw voertuig zich bevind en of waar u uw voertuig zal willen laten herstellen. U bepaalt ten alle tijde waar u uw voertuig wilt herstellen, ongeacht de voorwaarden van uw polis. 
  • Uw verzekering of de expert zal contact met u dan wel met ons opnemen om te laten weten wanneer het voertuig bij ons ter beschikking gesteld dient te worden. 
  • Zodra u uw voertuig bij ons aanbied, zal de schade door middel van een camera worden vastgelegd zowel door ons alsmede door de expert.
  • Indien u uw voertuig aanbied ten behoeve van de expert,  dan wel voor direct herstel vragen wij u mee te nemen: de groene kaart, kentekenbewijs en uw rijbewijs indien u vervangend vervoer wenst. Wij zullen u vragen om een akte van cessie te tekenen en een afspraak te maken omtrent de hoogte van uw eigen risico, betaling van de huurauto en of het inplannen van uw voertuig ter herstel. 
  • Zodra de expert is geweest, dan wel contact met ons heeft opgenomen gebruiken wij de beelden om een schade calculatie rapport op te maken en deze door middel van het schade expertise systeem naar de expert en verzekering te zenden. 
  • Vanuit gaande dat u uw voertuig ter herstel heeft aangeboden, dan wel een afspraak heeft ingepland, worden de benodigde onderdelen besteld. 
  • U krijgt van ons bericht zodra uw voertuig is hersteld en gewassen voor u klaar staat om opgehaald of omgeruild te worden. 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn