Schneider Autoschade Wormerveer
- Exclusief in Schade herstel | Restauratie | Maatwerk 

Schneider Autoschade is een jong en dynamisch schadeherstel bedrijf waar kwaliteit, service en klanttevredenheid centraal staan. Alle werkzaamheden worden met vakkundigheid door ons uitgevoerd.

Wij zijn u graag van dienst!  Komt u voor een offerte, schade en herstel, industrieel spuit,- maatwerk, restauratie, APK met onderhoud of een van onze occasions. In alle gevallen zijn wij u graag van dienst en staan onze medewerkers klaar om een passende offerte te maken of om u passend advies te geven. Een afspraak maken voor advies of voor het aanvragen van een offerte is niet nodig. Wij zijn van maandag tot vrijdag geopend van 8.00 - 17.00 uur, dus loop gerust binnen.

Aanrijding en schade, WA of All-Risk? Wij geven u graag advies en nemen alles voor u uithanden. Vervangend vervoer, haal en breng service voor u en uw voertuig. U bent van harte welkom! Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen en maken graag voor een schade calculatie. 

Geïnteresseerd naar wie wij zijn, onze kwaliteiten en service? Klik dan hier voor meer informatie.


DEUKENDAG woensdag 25 augustus 2021

DEUKENDAG woensdag 25 augustus 2021

Uitdeuken zonder spuiten Uitdeuken zonder spuiten kan worden toegepast op (kleine) deukjes, of parkeerdeukjes waarbij geen lakschade is ontstaan.

Is het iets voor jou? Deukjes welke vrijwel onzichtbaar zijn te herstellen zijn vergelijkbaar met een 2 euromunt. Wil jij weten of je in aanmerking komt voor uitdeuken zonder spuiten of wil je een prijsopgave ontvangen? Stuur ons een email of een foto via WhatsApp en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Prijzen Vanaf €40 per deukje afhankelijk van het aantal deukjes en het aantal delen, afmeting en de,- montage werkzaamheden. Wil je liever een prijsafspraak? Dat kan, stuur ons een WhatsApp met foto's, en vermeld daarbij het aantal deukjes en aantal delen. Uiteraard mag je natuurlijk ook gewoon langsrijden voor een prijsopgaven. Hoe meer deukjes, hoe hoger de korting..

Wanneer? Op woensdag 25 augustus is de eerst volgende deukendag. Meld je nu aan via het aanmeldformulier of neem contact met ons op. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.Koplampen herstellen?

Plan hier uw afspraak.

Koplampen dof? #zienengezienworden

Koplampen dof? #zienengezienworden

Laat ze professioneel behandelen Naarmate de jaren en door de verschillende weersinvloeden slijt de toplaag van de koplampen waardoor ze dof en geel worden. Doffe koplampen zorgen voor verminderd zicht, het is een afbreuk aan de uitstraling van je voertuig en misschien nog belangrijker, het is een punt van APK afkeur..

Polijsten €75,- per set. Voordeel: meer lichtopbrengst, snel en effectief. Nadeel: het is voor korte duur, gevoelig voor weer en steenslag. Garantie: 4-6 maanden

Polijsten met coating €100,- per set. Voordeel: zichtbaar meer lichtopbrengst, UV beschermend na coaten. Nadeel: geen bescherming tegen steenslag, oneffenheden blijven zichtbaar Garantie: 1-2 jaar

Restaureren met coating €175- per set. Hierbij worden de koplampen verwijderd uit het het voertuig en opnieuw APK afgesteld bij aflevering. Voordeel: veel meer lichtopbrengst, bescherming tegen weersinvloeden en steenslag. Schade of oneffenheden zijn niet meer zichtbaar en een gratis leenauto. Garantie: 5 tot 7 jaar
 Deel ons via Social Media 


Activiteitenagenda

Feed
25-08-2021
DEUKENDAG
Heb jij een (parkeer) deukje? Meld je dan nu aan voor deukendag! Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.    Meer


In samenwerking met 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn