Schneider Autoschade Wormerveer
- Exclusief in Schade herstel | Restauratie | Maatwerk 

DEUKENDAG woensdag 25 augustus 2021

 

Uitdeuken zonder spuiten Uitdeuken zonder spuiten kan worden toegepast op kleine deukjes, of parkeerdeukjes waarbij geen lakschade is ontstaan.

Is het iets voor jou? Deukjes die vrijwel onzichtbaar hersteld kunnen worden zijn ter grote van een twee euro munt. Wil jij weten of je in aanmerking komt voor uitdeuken zonder spuiten of wil je een prijsopgave ontvangen? Stuur ons een email of een foto via WhatsApp en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Prijzen Vanaf €40 per deukje afhankelijk van het aantal deukjes en het aantal delen, afmeting en de,- montage werkzaamheden. Wil je liever een prijsafspraak? Dat kan, stuur ons een WhatsApp met foto's, en vermeld daarbij het aantal deukjes en aantal delen. Uiteraard mag je natuurlijk ook gewoon langsrijden voor een prijsopgaven. Hoe meer deukjes, hoe hoger de korting..

Wanneer? Op 25 augustus is de eerst volgende deukendag. Meld je nu aan via het aanmeldformulier of neem contact met ons op. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn